Jago foto

Jago van Dam

Jago van Dam is geboren in 1960 en woont in Rotterdam. Met bijzonder veel plezier geeft hij de kindercursus “Ontdek Jouw Instrument!”. Deze cursus is bedoeld om kinderen van groep 3 t/m groep 8 blij en enthousiast te maken voor het spelen van een muziekinstrument en hen te laten ontdekken welk instrument het beste bij hen past.
In 1983 is Jago geslaagd voor het diploma Schoolmuziek B aan het Rotterdams Conservatorium. In dat jaar begon ook zijn werk bij de toenmalige “Muziekschool Hoeksche Waard” (het latere ToBe). Daar gaf hij altijd de lessen van de “Oriëntatiecursus”.
Verder is hij sinds eind jaren 80 werkzaam als vakleerkracht muziek op meerdere  basisscholen in de Hoeksche Waard bij zowel stichting ACIS als stichting De Waard en geeft daar dus wekelijks muziekles in alle groepen.
Van oorsprong vooral toetsenman (piano en keyboard), maar ook goed thuis op vele andere instrumenten. Daarnaast ook ervaring als zanger en toetsenist in verschillende bands en als componist/acteur muziektheater.

Hits: 19