Wil jij HARP leren spelen?

De harp is een instrument met veel mogelijkheden. De variatie in stijlen is verrassend. Van klassiek tot pop ballads en van Zuid-Amerikaanse swingende muziek tot jazz. Het instrument is bij de meeste mensen vooral bekend als orkestinstrument, maar daarnaast zie je steeds meer popmuzikanten die een harp gebruiken in hun band. Het instrument is ver gekomen wanneer je bedenkt dat het allemaal begonnen is met een pijl en boog. Nu bestaan er elektrische harpen, grote pedaal harpen en ook kleinere harpen waar iedere starter prima op kan leren spelen. Op Youtube kun bijvoorbeeld veel verschillende stijlen en harpen zien en beluisteren.
Twee bijzondere Nederlandse harpers zijn Remy van Kesteren en Lavinia Meijer. In de Zuid-Amerikaansen stijl klinken Edmar Castaneda en Alfredo Ortiz verrassend en verfrissend. De band Florence and the Machine (pop) gebruikt harp in het nummer ‘No light, no light’. Nathalie Lurie gebruikt harp om zichzelf te begeleiden. Wanneer je eenmaal op zoek gaat kun je nog veel meer moois tegenkomen.

Leonieke de Kleer

“Ben jij een harper in de dop en wil je ontdekken hoe je dit instrument kunt leren bespelen en gebruiken? Dan ben je bij mij in goede handen. Starten kan vanaf 5 jaar. Samen brengen we je vingers muzikaal tot leven en ontdek jij je talent. Of misschien ben je al gevorderd en wil je meer de diepte in om nog mooier te gaan spelen. Iedereen is welkom. Ik heb ervaring en passie in lesgeven in binnen- en buitenland en met diverse onderwijsvormen. Mijn leerlingen en de eindeloze veelzijdigheid van mijn instrument maken de lessen feestelijk. Zeg ‘JA’ en je bent klaar voor een nieuw avontuur.”

Leslocatie: Wijkgebouw 't Gors, Lange meet 31 in Oud-Beijerland op dinsdagmiddag en -avond.

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-29412307