Wil jij in KOOR leren zingen?

Bij 'vocalgroep 2 Enjoy' (dameskoor) staat het plezier in zingen voorop. Daarnaast is er aandacht voor zangtechniek. In overleg met de dames worden de muziekstukken uitgezocht van licht klassiek tot musicalstukken, maar ook popmuziek. Zo worden er met kerst 'Carols' ingestudeerd en staat naast nummers van Andrew Loyd Webber (musical) ook muziek van Phil Collins (pop) en Michael Bublé (jazz) op het programma. Er wordt met pianobegeleiding gezongen maar ook met orkestband en ook a capella (zonder begeleiding, alleen zang). Het koor staat onder leiding van Jolande Schenkeveld.

Jolande Schenkeveld

“Na het afstuderen aan het Rotterdams Conservatorium, behaalde ik mijn docerend musicus diploma in 1996 op de Schumann Academie. Ik ben me daarna meer gaan toeleggen op het coachen van groepen en koren met de nadruk op theaterproducties. Met het koor treden we in de Hoeksche Waard regelmatig op en doen we mee aan evenementen als korendag, parkdagen en jaarlijks organiseer ik een kerstconcert.”

Leslocatie: Het dameskoor repeteert op donderdagavond van 19.45- 21.15 in Wijkgebouw 't Gors, Lange meet 31, Oud-Beijerland. Er is de gelegenheid tot inzingen van 19.30 tot 19.45.

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27472521