De mooiste muziek maak je met elkaar

Stichting Muziekschool Hoeksche Waard verzorgd muzieklessen voor jong en oud. Ons aanbod bestaat uit instrumentale lessen, zanglessen, diverse cursussen voor verschillende leeftijden en theorielessen. De cursus 'Ontdek Jouw Instrument!' wordt gegeven op diverse locaties in de Hoeksche Waard. De muziektheorie lessen worden gegeven aan leerlingen van de muziekschool die daar interesse voor hebben. De cursus 'Muziek op Schoot' is voor de allerjongste van 0 t/m 4 jaar. Staat er niet tussen wat u zoekt of heeft u een andere muzikale vraag neem dan contact met ons op. Op de agenda en de homepage vind u het actuele aanbod.

De privélessen zijn het belangrijkste deel van de muziekschool.  Indien wenselijk kunt u of uw  kind een examen afleggen. Dit is geen vereiste en alleen wanneer de leerling dit graag wenst.

2 keer per jaar wordt er een concert georganiseerd waaraan de leerlingen mee kunnen doen. Familie en vrienden zijn dan van harte welkom.

Instrumenten waar u les op kunt volgen: Saxofoon, Accordeon, Dwarsfluit, Klassieke Zang, Viool, Piano, Keyboard, Kerkorgel, Gitaar, Trompet, Cello, Ukelele en Harp. We hebben ook een dameskoor waar u zich voor kunt opgeven. De lessen Ukulele zijn alleen in groepsverband. Staat het instrument van uw keuze er niet bij, neem contact met ons op. We zijn goed op de hoogte van het muzikale aanbod in de Hoeksche Waard.

Weet u of uw kind nog niet welk instrument u wilt bespelen? Vraag dan gratis een proefles aan.  Of volg de cursus Ontdek Jouw Instrument. Op een aantal scholen wordt er (na schooltijd) voor kinderen de cursus 'Ontdek Jouw Instrument' gegeven. Om kennis te maken met de muziekschool en de docenten wordt er ieder jaar aan het begin van het  schooljaar een open dag georganiseerd. In de agenda kunt u zien wanneer de eerst volgende open dag zal plaatsvinden.

De lessen worden op verschillende locaties gegeven. Dat is terug te vinden bij de instrumenten en de docentenpagina.

Naast het particulier muziekonderwijs is de muziekschool actief binnen het basisonderwijs in de Hoeksche Waard. Het aanbod bestaat uit structureel muzieklessen van groep 1 t/m 8 en/of losse workshops. Meer informatie vindt u onder 'Meer Muziek in de klas'.

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-29412307