Maak Muziek!

Stichting Muziekschool Hoeksche Waard verzorgt diverse soorten muzieklessen voor kinderen en volwassenen. De docenten zijn enthousiaste zelfstandig werkende professionals. Bij ons geldt één duidelijke boodschap: "Maak Muziek!" en dat is niet voor niets. Muziek is, net als sport, goed voor een mens. Het heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Het biedt een gezonde uitdaging voor je brein en traint tegelijkertijd bijzondere motorische vaardigheden.

Of je nu droomt van het bespelen van een instrument, het ontwikkelen van je zangtalent of het leren componeren, de muziekschool heeft voor elk wat wils. De lessen zijn zorgvuldig op maat gemaakt, zodat je op jouw eigen tempo en niveau kunt groeien. Ontdek je passie, ontwikkel je vaardigheden en beleef plezier in elke noot die je speelt.
Kortom "Maak Muziek!

De privélessen zijn het voornaamste deel van de muziekschool. Weet u of uw kind nog niet welk instrument u wilt bespelen? Vraag dan gratis een proefles aan of volg de cursus Ontdek Jouw Instrument. Indien wenselijk kunt u of uw kind een examen afleggen. Dit is geen vereiste en alleen wanneer de leerling dit graag wenst. 2 keer per jaar wordt er een concert georganiseerd waaraan de leerlingen mee kunnen doen. Familie en vrienden zijn dan van harte welkom. De lessen worden op verschillende locaties gegeven. Dat is terug te vinden bij contact, maar de docenten zelf zijn hier best van op de hoogte.

Instrumenten waar u les op kunt volgen: Saxofoon, Accordeon, Dwarsfluit, Klassieke Zang, Zang, Viool, Piano, Keyboard, Kerkorgel, Gitaar, Trompet, Cello en Ukelele. We hebben ook een dameskoor waar u zich voor kunt opgeven. Staat het instrument van uw keuze er niet bij, neem contact met ons op. We zijn goed op de hoogte van het muzikale aanbod in de Hoeksche Waard. 

Naast het particulier muziekonderwijs is de muziekschool actief binnen het basisonderwijs in de Hoeksche Waard. Het aanbod bestaat uit structureel muzieklessen van groep 1 t/m 8 en/of losse workshops. Meer informatie vindt u onder 'Meer Muziek in de klas'.

Bestuur:
Voorzitter: Ivo Kouwenhoven
Penningmeester: Marieke de Vries
Secretaris: Bart-Jan van der Linden
Bestuurslid: Nelly van der Vegt

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27472521