Wil jij KEYBOARD leren spelen?

Het keyboard zoals we nu kennen is een jong instrument uit de jaren 70/80 van de vorige eeuw. Het is voortgekomen uit de ontwikkeling van elektronische muziekinstrumenten zoals het elektronisch orgel (Hammond) en de eerste elektrische piano’s (Fender Rhodes en Wurlitzer). Het is een toetseninstrument met een automatische begeleiding. Deze automatische begeleiding speel je met je linkerhand d.m.v. akkoorden. Met de rechterhand speel je dan de melodie erbij. Met het moderne keyboard is het mogelijk om een breed scala van muziekstijlen te spelen. Van klassiek tot pop en van jazz tot house. Naast de vele stijlen muziek zitten er in het keyboard vele verschillende klanken, de zogenaamde 'instruments of voices'.
Samen met de interne speakers kun je als het ware je eigen orkest vormen. Enkele bekende merken zijn: Yamaha, Roland, Casio en Korg. Deze merken bieden een breed aanbod voor iedere prijsklasse. Let bij aanschaf op dat het keyboard minimaal 5 octaven (61 toetsen) heeft en normale toetsen (geen zo genaamde ‘mini’ toetsen).

Bart-Jan van der Linden.

Ik ben Bart-Jan van der Linden, geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Ik heb gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, richting ‘toegepaste electronica’. Deze richting combineert een traditionele muziek opleiding met elektronische vakken zoals studio en opnametechniek en klanksynthese. Tijdens en na mijn opleiding heb ik in tal van bands en orkesten gespeeld zoals 'Working for the Weekend' en 'The DanceDoktors'. Naast lesgeven op het keyboard geef ik muziekworkshops voor het primair en middelbaar onderwijs. In deze workshops maak ik veelvuldig gebruik van componeersoftware en DAW’s zoals Ableton Live en Pro Tools. Of je nu een classic uit de jaren 60 of de laatste hits van Spotify wilt leren spelen, alle muziekstijlen komen in de les aan bod.
Voor Muziekschool Hoeksche Waard doe ik onder andere ook coördinatie voor het project ‘Meer muziek in de klas’. 

Leslocatie: Dorpshart Mijnheereland op maandag en Wijkgebouw 't Gors, Lange meet 31 in Oud-Beijerland op donderdag.

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27472521