Algemene voorwaarden

  • De muziekschool Hoeksche Waard is een stichting, waarvoor docenten als zelfstandig ondernemers werken. Als docenten afwijken van informatie wat op de website staat is dat mogelijk. Bij vragen of klachten kunt u terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Bart-Jan van der Linden; telefoon 06-29412307.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens concerten of voor social media. Er zal altijd toestemming gevraagd worden om deze te plaatsen. Bij basisscholen wordt er vaak voor gezorgd dat het achterhoofd van de kinderen op de foto staat, zodat de privacy kan worden gewaarborgd.
  • Inschrijven kan via de website of middels een formulier wat je van de docent krijgt. De gegevens die worden gevraagd worden alleen gebruikt voor het verstrekken van informatie over bijvoorbeeld deelname aan concertjes die door de muziekschool worden gestuurd.
  • Het cursusaanbod kan steeds verschillen door vraag/aanbod. Mochten er te weinig deelnemers zich hebben aangemeld of zijn er andere externe omstandigheden (zoals ziekte, extreem weer), dan kan de cursus kosteloos worden geannuleerd.
  • De (eerste) proefles is gratis. Hiervoor is opgeven via de site of telefonisch mogelijk. De docent zal contact opnemen om een datum en tijdstip vast te leggen.
  • De Muziekschool Hoeksche Waard verhuurt zelf geen instrumenten. Dit is soms via de docent mogelijk en anders weet de docent altijd waar een instrument gehuurd of gekocht kan worden.
  • Er zijn verschillen lestarieven mogelijk. Deze zijn afhankelijk of er betaald wordt voor een jaar, halfjaar, met een strippenkaart of losse les. Dit kunt u terug vinden onder het kopje 'tarieven' op de website. De les afzeggen is tot 24 uur van te voren kosteloos. Daarna kan de docent de les in rekening brengen. Afspraken over het inhalen van lessen gebeurt via de docent.
  • De muziekschool Hoeksche Waard kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoekraken of beschadigd raken van persoonlijke eigendommen, zoals kledingstukken, telefoons of instrumenten.

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27472521