Wil jij weten wat voor jou het allerleukste muziekinstrument is?

Mijn muziekcursus heet "Ontdek Jouw Instrument!" en is bedoeld om jou blij en enthousiast te maken voor het spelen van een muziekinstrument maar vooral ook om jou te laten ontdekken welk instrument het beste bij jou past. Alle kinderen vanaf 6 jaar mogen meedoen!

De instrumenten waarop ik je allerlei leuke liedjes ga leren spelen zijn onder andere het keyboard, de (elektrische) gitaar, het klokkenspel en de blokfluit. Op ieder van deze instrumenten krijg je 5 weken les. De blokfluit mag je zelfs 5 weken lenen van mij!

Verder mag je daarnaast ook andere instrumenten (in totaal meer dan 20!) een keertje uitproberen, zoals bijvoorbeeld de dwarsfluit, trompet, viool, saxofoon, harp, djembé en nog veel meer! Je krijgt steeds een mooi blad met een liedje erop mee naar huis. Vanzelf maak je ook een begin met het leren van noten lezen en ga je dingen als maat, ritme en tempo begrijpen. Af en toe kan er zelfs een echte trompetjuf, saxofoonmeester of een andere muzikant langskomen!

En terwijl je al deze liedjes leert spelen gebeurt er iets wat net zo belangrijk en leuk is: je leert steeds beter hoe al die muziekinstrumenten werken, hoe je ze moet bespelen en vooral dus ga je ontdekken wat jij het allerleukste, allermooiste, allerbeste muziekinstrument vindt!

Na de cursus heb je echt het gevoel al een hoop te weten over muziek en muziekinstrumenten en kun je dus heel goed kiezen welk instrument je in de toekomst “echt” wil gaan spelen!

Zijn er nog vragen? Neem contact op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij ook op welke locatie je de cursus wilt volgen.

Nuttige informatie
De cursus omvat 30 lessen van 45 minuten. De cursussen worden georganiseerd op de volgende dagen, locaties en tijden:

Dinsdagmiddag in IKC De Schelf in 's-Gravendeel van 15:00 tot 15:45 uur. Start op 27 september. Woensdagmiddag in CBS Keuchenius in Oud-Beijerland van 14:30 tot 15:15 uur. Start op 28 september. Donderdagmiddag in CBS De Schelp in Puttershoek van 15:50 tot 16:35 uur. Start op 29 september.

Kosten: € 275,00 Via onderstaande knop schrijf je je in voor de cursus en betaal je gelijk voor de hele cursus. Wil je liever in 3 termijnen betalen? Doe dan de inschrijving via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Docent: Jago van Dam.

Voor deze cursus is geen proefles mogelijk!

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-29412307