Wil jij leren zingen?

Zingen leren we van jongs af aan. Bij jonge kinderen is al duidelijk hoe het zingen zorgt voor blijdschap en verbinding. Voor een ieder die daarna blijft zingen kan het zinvol zijn om daarin ondersteund te worden door een bevoegd docent. Het gebruik van een goede ademsteun stelt je in staat om langere zinnen te zingen en krachtigere noten te produceren zonder je stem te belasten; Tooncontrole is belangrijk voor de zuiverheid en raken van noten in moeilijkere passages. Door zangles te nemen kun je verkeerd stemgebruik en daarmee overbelasting van de stem voorkomen. De zanglessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Of je nu een jonge enthousiaste zanger bent of een volwassen liefhebber die altijd al heeft willen zingen.

Onze lessen zijn aangepast aan de leeftijd en ervaring van de student, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien en genieten van het leerproces. Je kunt leren wat je stembereik is en welke nummers of stukken daar goed bij aansluiten. Onze zanglessen zijn ontworpen om jouw repertoire uit te breiden en je te inspireren om nieuwe liedjes te ontdekken. Van populaire hits tot tijdloze klassiekers, je krijgt de kans om een breed scala aan nummers te leren die perfect bij jouw stijl passen. Daarnaast kun je leren hoe je het best met een microfoon kunt zingen of hoe je je kunt presenteren als zanger of zangeres op een podium.

Nini Veltman

“Ik zing al een hele lange tijd. Soms hoor je dat mensen al hun hele leven zingen, maar dat was bij mij niet het geval. Ik begon met zingen toen ik een jaar of 10 was. Ik merkte dat ik het echt heel leuk vond en heb er nu mijn werk van gemaakt. Ik ben in 2022 afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en werk nu op verschillende basisscholen en geef privé zanglessen. Ik speel samen met mijn broer in een band genaamd Albion. We schrijven onze eigen nummers en treden hier en daar op. Wat ik het mooiste vind aan zingen is dat je er heel veel zelfvertrouwen en plezier van krijgt. Ik vind het zo leuk om leerlingen na een aantal weken te zien opbloeien. Je eigen stem vinden is zoiets moois. Ik zing zelf van alles en nog wat; Van klassiek tot pop en rock. Je bent bij mij dus welkom om alles te proberen en samen jouw stem te vinden!”

Media

Regelmatig is Muziekschool Hoeksche Waard te vinden in de media.

Bekijk hier al onze berichten en filmpjes van de afgelopen periode.

kom je ook een
proefles doen?

Vul je naam in!
Vul je leeftijd in!
Geef je voorkeur aan!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je e-mailadres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Invalid Input

Stichting Muziekschool
Hoeksche Waard
Gatsedijk 25
3299LA  Maasdam
KvK nummer: 64803236

Voor algemene vragen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27472521